ru   uk   
+380503780128 (Тетяна)
Thursday, September 15, 2016 05:15

З святом, шановні колеги!

перевозки

  В останню неділю жовтня традиційно відзначають своє професійне свято всі причетні до автомобілів і всі ті хто з ними пов’язані — працівники автомобільного бізнесу, професійні водії і звичайні автомобілісти.

 В першу чергу хочеться привітати водіїв ФЛГ з святом і всіх хто допомагає в розвитку бізнесу вантажних перевезень. Завдяки вам розвивається не лише компанія, але й країна.

 Частка перевезень вантажів автотранспортом в Україні становить 64% в тоннах перевалки та 11% в тонно-кілометрах. Це відображає коротші відстані при автоперевезеннях у порівнянні з залізничними перевезеннями (середня відстань перевезення — 43 км у порівнянні з 515 км по залізниці). В 1990р. автомобільні перевезення досягли близько 4,9 млрд. тонн вантажів, але потім зазнавали серйозного спаду до 2000р. Після цього мало місце невелике відновлення до 2008р., коли обсяг тоннажу досяг близько 26% від рівня 1990р.

 Згодом, в 2009р., через глобальну фінансову кризу обсяги вантажних автоперевезень упали на 16% у порівнянні з 2008р. Станом на 2013р на ринку існує значна надлишкова пропозиція на комерційні автотранспортні засоби.

 Машини міжнародного класу забезпечують експортні, імпортні та транзитні перевезення між Україною та іншими країнами, а основні вантажопотоки ідуть по внутрішніх магістральних шосе України, по яким проходить близько 80% всіх автоперевезень вантажів і пасажирів. Проте, стан доріг взагалі не є гарним, як результат недостатнього розвитку відповідної інфраструктури, при цьому 33% внутрішніх доріг не відповідають вимогам ЄС до осьової навантаги і майже вдвічі нижче вимог до шорсткості.

 В 2012р. основні міжнародні вантажопотоки були між Україною та Російською Федерацією (20% експортних, імпортних та транзитних автомобільних перевезень), з Польщею (15%), Німеччиною (8%), Молдовою (5%), Італією (4%), Китаєм (4%), Туреччиною (4%), Угорщиною (4%) та Білоруссю (4%).

 На сьогодні ФЛГ – це не лише компанія яка займається міжнародними вантажними перевезеннями , але є й офіційним представником всесвітньо відомих фірм Eberspecher, Wabasto, President, Waeco, Dometic, Konvekta і за 9 років стала впізнаваною і престижною фірмою, яка асоціюється у партнерів та клієнтів з найдійними автомобілями та сервісом високого рівня.

Цюп’яшук Руслана — директор компанії ФЛГ

Мадій Тетяна — логіст компаніїї ФЛГ.

 

Комментариев пока нет.

Оставить комментарий

Ваш комментарий

*