ru   uk   
+380503780128 (Тетяна)
Friday, September 9, 2016 20:59

Збірні вантажі

1

За необхідності доставки невеликих партій вантажів від декількох кілограмів до декількох тонн використання окремого транспорту є не раціональним. У таких випадках компанія FLG пропонує послуги з доставки збірних вантажів — транспортування з країн Європи в Україну.

Уявимо собі ситуацію, коли Вам необхідно терміново доставити малу партію вантажу своєму клієнтові або діловому партнерові. Що Ви зробите в цій ситуації? Використання окремого транспортного засобу для перевезення таких вантажів часто не доцільно, в таких випадках в один транспортний засіб завантажуються два і більш  вантажів – таке перевезення називається збірним, а вантажі, що перевозяться, – збірними. А якщо Ви випробовуєте постійну необхідність в організації таких перевезень? Сьогодні існує найбільш економічне і оптимальне рішення цієї проблеми, з якою стикаються багато компаній і приватних підприємців. Це рішення називається послуги по перевезенню збірних вантажів.

 Такий варіант перевезення дозволяє більш оперативно організувати доставку невеликій партії вантажу, а також значно заощадити кошти за рахунок оптимізації завантаження транспортного засобу. Таким чином, принцип перевезення збірних вантажів вельми простий і він був широко розповсюджений ще в глибокій старовині, коли великі торгові каравани подорожували по різних країнах, доставляючи необхідні товари різним споживачам. Таким чином, малі партії вантажів об’єднуються (консолідуються) в один збірний вантаж, який доставляється по певному маршруту регулярним рейсом одним видом транспорту.

Послуги збірних вантажів широко розповсюджені в сучасному світі, оскільки багато компаній потребують регулярних перевезень малих партій вантажів. Найбільшою популярністю, безумовно, користується доставка збірних вантажів за допомогою автомобільного транспорту, оскільки в цьому випадку досягається оптимальне поєднання за ціною, якістю і надійністю вантажоперевезення.

Висока економічність, оперативність і надійність перевезень збірних вантажів досягається за рахунок чіткого контролю над здійсненням всіх етапів транспортування від вантажовідправника до одержувача. Послугами перевезення збірних вантажів традиційно користуються підприємства, що займаються виробництвом і реалізацією комп’ютерної, побутової і офісної техніки, комплектуючих і витратних матеріалів, а також телекомунікаційні і автомобільні компанії. Доцільність вибору між замовленням окремого транспортного засобу або користування послугою перевезення збірних вантажів визначається клієнтом, головним чином, з розрахунку ваги самого вантажу, терміновості доставки і відстані, на яку необхідно здійснити перевезення.

Популярність перевезення збірних вантажів постійно росте. Це обумовлено оперативністю, зручністю, економічністю і надійністю даного виду перевезень.

Якщо вам необхідне професійне перевезення збірних вантажів – Ви наш клієнт!

Комментариев пока нет.

Оставить комментарий

Ваш комментарий

*